sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Testissä ruuduton viikko

Havahduin huomaamaan, että elämää häiritsemässä on netflixin tv-sarjat, puhelin, sovellukset, tietokone yms. Vaikka en facebookissa enää olekaan, puhelimen pyramid solitaire saga on korvannut sen erittäin huomaamattomasti.
Epäilen, että ruuduton viikko vaikuttaa aika vahvasti siivoamiseen ja ulkoiluun, sillä rehellisesti sanoen tekemisen "puutteesta" seuraa turhautuminen. Ruudut on osana elämää aamupalalla, kun tsekataan netistä uutiset, pelataan ehkä vähän pyramid solitairea, bussia odotellessa, siivotessa pyörii taustalla sarjat sekä illalla taas sarjat. Haluan viettää enemmän aikaa lasten kanssa ja olla siinä touhussa 100% läsnä, siksi hautaamme viikoksi koko poppoon voimin tietokoneen, television, sekä puhelimen nettiselaimen, sarjat ja pelit. Puheluihin ja tekstareihin saa vastata ja radio saa olla päällä. The old good times here I come.
Koska kone ei saa aueta, kirjoitan johonkin muistiin mitä kaikkea sitä saikaan aikaan ja miten paljon se loppujen lopuksi kaikkeen vaikuttaa. En ole avannut esimerkiksi kirjoja moneen kuukauteen, joten saattaa olla että vanha kunnon kirjojen luku palaa taas mukaan elämään. Vähän jännittää ja jos joku haluaa tehdä saman henkisenä tukena, niin kädet ylös tänään, kun siitä olisin vielä tietoinen.

Nähdään viikon päästä, pus!


1 kommentti: