maanantai 5. joulukuuta 2016

Home sweet home

Viikko muutosta, ja me ollaan sopeuduttu ukkojen kanssa paljon paremmin kuin Kissa, joka on oven jäädessä auki käynyt kostamassa kaksi kertaa kusemalla mun sänkyyn. Tästä johtuen musta on tullut täysi natsi makuuhuoneen oven vahtimisesta ja kissasta oveluuden mestari livahdellessaan sopivan hetken tullen kyseiseen huoneeseen. Tällä hetkellä mä johdan 3-2, jos lasketaan siitä kuinka monta kertaa oon saanut viime hetkellä estettyä vahinkoa tapahtumasta.
Sen verran Kissalle plussaa, että mun avokadolapsi on pysynyt ikkunalaudalla (kopkop) ja että mun viimeinen hengissä oleva laturin johto on edelleen ehjä.
Pojat ja mä ollaan uusista harmaista laminaattilattioista ihan jeejee. Mä sen takia, kun ne on niin nätit - ja pojat sen takia, kun niistä kuuluu kiva ääni, kun leluautoa nirskuttaa siinä eestaas. Siitä mä en oo niin jeejee. Kaikki muutenkin nukkuu täällä ihan hyvin, vaikka ajattelin, että Emil ainakin reagoisi muuttomuutokseen edes jollain tapaa. Se jopa haluu herätä viideltä aamulla (jee😱).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti