sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kuntokevät

Aloitettiin Jossu-Jiin kanssa kuntokevät, ruokavalioihin sen enempää katsomatta. Syödään molemmat siis perus kotiruokaa, sekä joskus herkutellaan. Jos joku haluaa lähteä tähän sata varmasti kuntoa kohottavaan treeniin mukaan, niin laitan tänne ylös miten tämä etenee.

Toukokuun viimeiseen päivään asti meidän suoritukset suurenee. Idea lähti näistä 30 päivän superkunto kuukausista, mutta kun meidän usko noihin nopeisiin toistojen korotuksiin on vähän heikko, sillä nehän käy niveliin enemmänkin kuin lihaksiin.
Näinpä me pidennettiin niin, että tehdään sitä yhtä päivää aina viikko - ja kuuden ensimmäisen viikon aikana lisätään uusi 30 päivän treenihaaste (joka maanantai) kehiin. Eli ensimmäistä (cardio) treeniä me ollaan tehty nyt keskiviikosta asti ja koska se oli sen verran lällärislei, niin nostettiin perjantaina tokaan päivään ja huomenna kolmanteen, jolloin mukaan lähtee ab vatsatreenin ensimmäinen päivä.





Eli ensi viikko cardion kolmatta päivää ja vatsojen ensimmäistä päivää. Sitä seuraavalle viikolle uusi haaste, sekä jo olevissa haasteissa päivillä eteenpäin. Toukokuun viimeiselle viikolle ehtii kertyä jo pelkästään thightin 29 päivä, sekä muissakin mennään jo aika kovissa suorituksissa. 
Kun viikon teet samaa liikettä, niin lihakset, SEKÄ MIELI ehtii tottua tähän uuteen elämäntapa meininkiin.

Kahden viikon välein meillä on mittaus, mutta tänään otin varaslähdön ja huomasin, että pelkästään keskiviikosta asti (Vaatteet päällä, keskellä päivää mitattu) tehdyt treenit olivat vaikuttaneet meikäläisen vyötärön ympärykseen jo neljällä sentillä. Mulla sitä ylimääräistä tosin onkin edelleen laiskuuteni sekä ruokahaluni takia raskaudesta jäänyt se 12 kiloa. 

Jos joku haluaa mukaan, niin meillä on valmiit kuusi 30 päivän treeniä, joista vedän uuden tähän blogiin joka sunnuntai, sekä muistutan missä päivässä ollaan menossa. 

Ps. Toi mountain climb-liike on täysi painajainen. Tehkää se ensin. 


muok! olin laittanut väärän 30 päivän treenin.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. näitähän voi siis tehdä pitkin päivää! :) kunhan on tehnyt kaikki päivän aikana. yksi haaste aamulla, toinen päivällä, kolmas iltapäivällä jne. siksi tää hidas alotus on myös hyvä, että nä vaan muotoutuu sinne omille paikoillensa. :)

      Poista