maanantai 1. helmikuuta 2016

kuntokevät - kolmas viikko

Toi 40 sekunttia mountain climberiä oli jo täyttä hulluutta, niin vähän pelottaa jo tämän viikon kokonainen minuutti. sen lisäksi tulee mukaan thightti ykkönen, joten luulisi tämän viikon jälkeen jo tuloksia syntyvän. Tähän mennessä ensimmäisen viikon suurpudotuksen jälkeen mun paino on pomppinut, mutta vyötäröltä on lähtenyt 4 cm, sekä rinnan ympärys on pienentynyt 5 cm, joka on ääretömän iloinen yllätys, kun se ei ollut ensimmäisen viikon aikana pienentynyt ollenkaan. Lantio, hauis - eli mun allikaverini - sekä reisi on pysynyt ennallaan, mutta pohjekin näyttää pienentymisen merkkejä kahden sentin verran.

Kertokaa tekin jotka ootte lähteneet tähän mukaan teidän tämän hetkisiä saavutuksianne! Ruokavaliota en edelleenkään ole muuttanut ollenkaan, sillä en niin paljon syö ihmeruokia että haluaisin niistä vähistä luopua. ensi viikolla mukaan tulee laihis haaste, mutta siitä sitten silloin!

Tällä viikolla mennään siis cardion 5:ssä päivässä:


Vatsahaasteen 2:ssa päivässä:


Sekä uutena thightin 1:nen päivä!


Nyt ei muuta kuin voimia tähän, alku viikko on aina ihan vittuenjaksamäluovutan, mutta tostain jälkeen siihen alkaa tottumaan ja viikonloppuna huomaa jo pystyvänsä niihin!

Muistakaa pysyä yhdessä päivässä per viikko, niin ei tuu liikaa kerralla - mielelle eikä nivelille!

4 kommenttia:

  1. Katos katos...
    Mahtavaa :)
    Sä olet suoriutunu superhyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyl toi ku joka päivä tekee ni pikkuhiljaa alkaa näkymäänkin, vaikka tekeekin vähän päivässä. nyt tosin tuli tällä kertaa jo niin hiki että eiköhän kahen viikon päästä mittauksissa oo jo kunnon tuloksia. jos ei oo ni sit kyllä en tiiä :'DD mutta luulis olevan!

      Poista
  2. Toivotaan että putoaa tasaisesti :)
    Se kun tuppaa tökkimään aina välillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täs on se hyvä puoli et noit tulee kokoajan lisää ja siin on tot cardioo mukana, niin ei täs kyl ainakaan lihomaan pääse. ens viikol rupee olee jo sen verran rankat treenit et eiköhän tos kahen viikon pääst mittauksissa sitten oo jo kunnon tulokset. nyt oon ainakin huomannut et on tosi paljon virkeempi olo! sekin on jo tulos :D

      Poista