sunnuntai 28. helmikuuta 2016

kuntokevät puolivälissä.

Nyt tulee pelkkiä kuntokevät juttuja - mutta ei tässä paljon muuta ehdi tekemäänkään, kun hyvä että saa sen puolituntisen mahtumaan aikatauluihin (niihin, jotka pyörii Emilin nukkuessa). 

Jokatapauksessa, toistojen noustessa huomaan että välipäivät tekee aika gutaa. Jotta ei kuitenkaan tulisi laiskoteltua, niin oon valinnut viikosta kaksi päivää jolloin en tee mitään - ja niistä seuraavat päivät teen nämä liikkeet tuplana. Tiukkaa, muttei mahdotonta. 

Mittauspäivä on huomenna, eli toivon että olisi tullut jotain muutakin tulosta kuin se että MULLA MENI ENNEN 35 MINUUTTIA KOKO SARJAAN - JA TÄNÄÄN HUOMASIN ETTÄ TEIN SEN 22 MINUUTISSA! Face that bitches! En ollut uskoa silmiäni kun katsoin päälle jäänyttä sekunttikelloa. 22 minuuttia! COME ON! Ja niistä sentään ensimmäiset 6 minuuttia menee cardioihin, sekä 1,5 minuuttia muihin missä on aika, eli ei nopeutettavissa oleviin liikkeisiin. 

Me ollaan jo puolivälissä (11 viikkoa enää) - ja koska en viitsi aina tätä koko blogitilaa täyttää niillä samoilla lapuilla, niin kertauksen vuoksi ensi viikolla ollaan menossa..

cardio 15
ab 13
tight 11
laihisraivarit 10
arm 9
butt 7

Meitsin hauis toivottaa teille onnea ensi viikkoon. Voin ottaa siitä kuvan sitten kun se ei ujostele. Se on siellä. Oikeesti. Mä tunnen sen, mutta en saa sitä näkyville. Mut siel se on. Moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti