perjantai 5. helmikuuta 2016

Ekologinen iltapesu

Emil on nyt nukkunut jo jonkun aikaa omassa sängyssään ja muutaman yön ollut heräämättä ollenkaan. Maitoa en ole öisin enää antanut ja päivälläkin juodaan tuttelia vain aamupalan ja lounaan välissä, ennen aamupäiväpäikkäreitä. Tutteli jäi pois samoihin aikoihin kun Emil alkoi nukkumaan läpi yön, eli jaksan toivoa että näillä kahdella on yhteys.

Viimeyö oli kuitenkin taas vertaansa vailla - ja kuuluu kategoriaan äitiyden tähtihetket.

Emil heräsi n. 23.30 ja jonkun aikaa kuunneltuani totesin, että nyt ei kyllä nukahda uudestaan. Itse olin juuri ehtinyt nukahtaa, kun sitten raahauduin peitto suojanani hakemaan rääkyvän melkein 1-vuotiaani viereeni nukkumaan.

Sillä hetkellä ajattelin sen olevan helpompi vaihtoehto kuin se, että löydän itseni nukkumasta pää nojaten pinnasänkyyn. Tästä jouduin kuitenkin pyörtämään mielipiteeni, sillä Emil muutaman pyörähdyksen tehtyään vietti seuraavat KAKSI TUNTIA väitellen kanssani siitä pitääkö pää olla tyynyssä, sekä siitä säilytetäänkö varpaita äidin nenä - ja suuakselilla. Jossain vaiheessa sain tarpeekseni ja käänsin kylkeä ajatellen, että pienet väliaika torkut ovat paikallaan. Päätti Emil sitten sen aikaa istua tai makoilla tai whatever, kunhan varpaat ei oo mun kuonossani kiinni.
Ei mennyt kuitenkaan kauaa kun naamalleni pärskähti valtava määrä vettä. Lievässä unenpöpperössä tajuntaani hiipi hitaasti mutta varmasti, mistä se vesi oikein ilmestyi. MUN AVOKADO. Emil oli heittänyt puolessa litrassa vettä lilluneen avokadon siemenen sängylle ja sitä seurasi tietenkin ne vedet.
Hirveän kuivausepisodin jälkeen muutama minuutti siemenen etsintää, kunnes se löytyy epäilyttävän tyytyväisesti makoilevan lapseni tutkivista käsistä. Pari ärräpäätä ja tilannekatsaus:

Emil lähti omaan huoneeseensa nukkumaan.

3 kommenttia:

  1. Hahahahahahahahaaaahahahahaaaaaahaahahaaaaahahaaa,, ai saatana kun mahaan sattuu ahahhahaahaaaaaaaa :D :D :D :D

    Äitiys palkitsee :D
    AI hitto, tuo puoli litraa vettä tuntu varmaan hyvälle :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no joo voin sanoa että oli kyllä ensimmäinen ja toivottavasti myös viimeinen kerta kun saan vesiherätyksen. :D siin vaiheessa oli kyllä nauru kaukana

      Poista
  2. Aivan takuulla nauru oli kaukana... Lähinnä varmaan vitutti tolkuttomasti.

    VastaaPoista