maanantai 25. toukokuuta 2015

You have a one new message

Me oltiin tänään syöttämässä sorsia. Houkuteltiin Lady Sorsa pusikosta herrrkullisella pullan palalla, kun sen perässä tulikin viisi kappaletta kertakaikkisen suloisia sorsan poikasia! Heillä oli täydellinen ruokarauha (5-vuotiasta lukuunottamatta), kunnes paikalle saapui se ei niin kauan pelätty - lokkilauma. Sorsaemo huuteli raivoissaan lokeille ja piti huolta pienistä lättäjaloistaan. Selkee leijonaemo-meininki! Onneksi lokit saivat siipeensä, sillä varikset löysivät myös seisovan pöydän, ja ilmestyi sinne vielä pari pikkulintuakin apajille.

Kyllä harmitti, että puhelimesta kamera on rikki. Mutta sen siitä saa, kun raahaa puhelintaan joka paikkaan. Se nimittäin päätti sinkoutua hampaiden pesun jälkeen kaaressa lattialle, jonka seurauksena kuvia koristaa nyt kolme viivaa ja punainen lasin siru. Onneksi posti tuo ja posti vie. Oli nimittäin pakko tilata Expertiltä kamera, joka onneksi maksoi vain 85e! Nyt voin huoletta odottaa, milloin toi puhelin hajoaa ja siirtyä vanhaan kunnon kapulaan, missä ei ole pelkoa säröistä, eikä ylimääräisestä piipityksestä mikä kuuluu sovelluksista, facebookista, whatsappista,sähköposteista ja vielä muistutuksista.
Ihan kunnon tekstiviestejä ei lähetetä, ellei oo oikeasti asiaa ja se jos mikä on mukavan rauhallista. Whatsappissa jengi lähettää milloin mitäkin screenshotteja ja väliaikatietoja siitä missä on milloinkin ja mitä tekemässä. Ihankuin instassa ei ois tarpeeks. Ja hoi! Jatkakaa vaan niiden lähettämistä - teen sitä itsekin - siihen asti että mun puhelin hajoaa. Muahaa!

Muttaniin, kesä on superi! Halpaa puuhaa riittää ja nykyajan lapset ei oo liikaa ulkona. Eikä unohdeta sorsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti