perjantai 9. lokakuuta 2015

Emil ja uhma 8 kk

Veenin esikoulun jälkeen meille tuli Vinski pesueineen. Vinskin demokraattisen tasavallan suurjohtaja Jasmi säikäytti prinsessa Emilin pahemman kerran. Emil ei kestänyt neiti tahdonvoiman hermojen menetystä, joten aina joutuessaan liian lähelle - eli näköesteen verran - otti Emil salaisen aseensa; kiljunnan suorasta kurkusta - käyttöönsä. Tiedetään ainakin, ketkä meidän pesueissa saa ne vuoretkin liikkeelle.

Loppuvaiheessa he kuitenkin suostuivat olemaan lähes sopuisasti jopa vierekkäin, kunnes Emilin suureksi järkytykseksi Jasmi kehtasi kaapata hänen läpijyrsityn metallipurkkinsa kannen. Sen jälkeen Jasmi saikin palkakseen vain irvistyksiä, sekä melkein varastamansa sukan. 

Tää vierastus vaihe on mulle täysin uutta ja ihmeellistä, kun vieraita pelkäämätön Veenivee on mennyt koko elämänsä polvelta toiselle, kun taas Emil suostuu istumaan vain mun polvellani ja kohta niistäkin vain toinen kelpaa. Pelottavia on aikuiset, mummotki vähän outoi, mutta muut vauvat saa äänihuulet timmeiksi kaikesta siitä huutotreenistä. 
Vähän olis jo ikävä takaisin töihin, mutta tälläistä hameenhelma-sankaria ei kyllä raaskisi jättää hoitoon päiväkotiin, kun mummikallakin (todennäköisesti) tuleva yökyläily onnistuu vain isoveli Veenin kanssa. 

Ja onhan se vasta vauva. mun vauva. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti