sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Syyspyörremyrsky

Sain tänään päätökseen eilisen kello keskiyön pakko vaihtaa järjestystä nyt heti - mielteen. Jos kukaan on ikinä koittanut yksinään siirtää ikean 5 x 5 hyllyä (sitä vanhempaa mallia, ei sitä kumoon puhallettavaa), missä alimmat ruuvit eivät ole edes kiinni, niin feel you. Puhkuin ja puhalsin sitä liikkeelle ja kun viimeinkin se oli siellä missä piti - ja vähän ylikin, (kukaan ei oo täällä heiluttelemassa käsimerkkejä kun pitää pysähtyä) - niin siitä se ei sitten liikkunut enää senttiäkään taaksepäin. Se perhana on nyt pari senttiä yli ovenkarmin, mutta nää on taas näitä asioita mitä pitää vaan nieleskellä, sillä yksinäni sitä en saa liikkumaan kuin entistä enemmän eteenpäin ja siitä me - oviaukko ja minä - olemme samaa mieltä: niin ei tule tapahtumaan.


Sen lisäksi jotta sain tuon paholaishyllyn tyhjäksi, niin asettelin dvd:t ja osan kirjoista hienoon pinoon(kasaan) suoraan television viereen. Kiitos vinkistä Johanna, musta vain tuntuu että sitten kun mallikuvasi viimein mulle saapuu, niin tuo minun kasani häpeää kirjat päältään.




Kiivi ei ole kasvanut vieläkään, kuten sisarusparvensa jotka kävin ripottelemassa ukin ja mammin kasvihuoneeseen. Heistä on tullut kadehdittavan pitkiä ja vankkarakenteisia. Kelmutin kiivin ruukun ja laitoin sisäreunoille foliota, josko se nyt sais kaiken irti auringosta. Asun asunnossa, jonka etelä-, itä- ja pohjoissuunnalle on ikkuna, mutta jokaisen edessä on puita tai taloja niin, että kasvatuspaikoista on pulaa. Täytyy vain tyytyä kasvivaloon, niinkuin kunnon kaupunkilaisen kuuluu.


Palataan kuitenkin takaisin aiheeseen hyllykkö. Sain täysin vailla paikkaa olleen yölampun sijoitettua hyllykköön niin, että tunnelmallinen syksy voi saapua meillekkin. Senkin takia voin vähän röyhistellä tuon lampun varjossa, sillä en ole mikään kynttilöiden suurkuluttaja ja tuo nyt on vähintäänkin yhtä tunnelmallinen, kuin villasukkien kanssa pöydällä tekstikynttilöitä polttavien fiilistelijöiden tulipalovaarat. 




Toki koska syksy ja lehdet ja kynttilät, niin oli kuitenkin ihan vain vuoden ajan vuoksi sijoitettava 4 tuikkukynttilää pilttipurkkeihin, että voi sitten noin niinkuin viettää ihka oikeaa syysiltaa villasukat jalassa ja kaakao kädessä. 

Ja oli mul apuriki vahtimassa, et kaikki sujuu varmasti niinku pitää.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti