sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Analysoinnit

Naiset tykkää analysoida, been there done that. Loppujen lopuksi kaikkia miehiä, sekä naisia kuunnellessani olen tullut vain yhteen lopputulokseen: analysoimalla ei mikään muutu.
Suurinosa miehistä on sen verran yksinkertaisia olentoja - toisinkuin me naiset  (good luck men) - että jos ne haluaa nähdä, ne kysyy. Jos niitä kiinnostaa, ne sen näyttää. "Mutta jos se ei uskalla näyttää sitä kun kuitenkin mulla on toi lapsi/oon menestyvä/vaikea ex/se pelkää/??" on täyttä bullshittiä. Jos se tykkää susta, se haluaa nähdä vaikka sulla ois lapsi, menestyminen on ihan paskan hailee ellei kyseessä ole joku sairaalloinen narsisti, joka haluaa vain täydellisen uhrin, silloin menestyvä itsenäinen nainen ei tule kysymykseenkään. Vaikea ex on ex. Ex. Se ei liity tähän päivään mitenkään. Ja jos pelottaa niin sitten pelottaa, se ei silti muuta sitä asiaa mihinkään, että jos tykkää niin tykkää.

Eli ladies, etenkin sinä joka jaksat analysoida ja saada sillä tyylillä mahtavan päänsäryn ja todennäköisesti vain tekosyyn ukon käytökselle, niin KYSY. Kysy, mitä se miettii, koska välttämättä se ei itse edes ajattele sitä asiaa sen enempää, eikä se tilanne kysymällä pahene. Sittenpähän ainakin tiedät. Piste ja kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti