perjantai 16. syyskuuta 2016

ex-files

Kaikki odottaa kuin kuuta nousevaa aina sitä päivää, kun on aika avata ex-kansiot. Itse näin semisti visuaalisena ihmisenä en välttämättä haluaisi kuulla kenen kanssa on oltu ja tehty, kun ne jää mun takaraivoon kummittelemaan ikiajoiksi. Näissä asioissa se mitä ei tiedä ei satuta on enemmän kuin allekirjoitettu.

Nykyiset säädökset toki asia erikseen.

En ymmärrä mitä jengi ylipäätänsä tekee tiedolla existä, tai siitä onko petetty tai pettänyt, tai siitä kenen kanssa on säädetty. Se, että joudut tunnustamaan pettäneesi entistäsi aiheuttaa jo valmiin kolhun nykyiseen suhteeseen sillä väistämättäkin 'jos petti sitäkin miksei muakin' ajatus levähtää ilmoille jossain vaiheessa, tai se että tiedät nykyisesi säätäneen exänsä serkun kanssa jättää tahattomastikin pienen mustan sukan sukkalaatikon pohjalle. Sellasen nilkkamallisen.

Ne ihmiset on kuitenkin tarkoituksellisesti entisiä, entisessä elämässä eivätkä liity mitenkään nykyiseen suhteeseen, ellei ne sitten lähettele viestejä musiikkilinkeistä ja halusta vaihtaa kuulumisia, jonka takimmaisena ajatuksena on kuitenkin edelleen halu palata yhteen.

Siinä tapauksessa fuckoff bitch, kai siitä saa jo vähän irvistää? Tässä tapauksessa itse olen tyytyväinen, ettei näitä salailla, vaikka välillä varmaan tekisi mieli, kun oma reaktioni ei kuitenkaan kuulu kategoriaan 'sano terveisiä' ja kaunis pepsodent hymy päälle ilman sarkasmin häivääkään.

Ps. Eilen opittua, jos oma fuckbuddysi, joka on lirkutellut nykyisen suhteen aikana on tulossa kaverillesi kylään samaan aikaan kun olet siellä uuden ukkosi kanssa, niin älä käytä hyväksesi nykyisesi suurta känniä ja laita häntä lempeästi nukkumaan sopivasti ennen menneisyytesi saapumista vaikka hän onkin uhannut ilmaista mielipiteensä fb:n touhuista ihan niinku face-to-face kyseiselle not-so-much herrasmiehelle.

Tai älä ainakaan kerro tehneesi niin. Tämän kuittaa taas parisuhteista jotain oppinut, nimimerkillä "mother of god, what have I done".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti