tiistai 20. syyskuuta 2016

Mustat sukat, fuckoff

Kun sitä on joskus joutunut olemaan mustasukkainen (aivan syystä imo) ja nielemään sen arvokkaasti ja vähemmän arvokkaasti, eikä sen jälkeen kovin montaa kertaa ole tarvinnut mustistella, niin sen esiintulemisen hillitseminen ja yleisesti koko tunteen käsittely on aika lailla..

Ei todellakaan hanskassa. Eli goood luck my man.

Sitten kun siihen yhtälöön lisätään vielä ex joka yrittää saada sun nykyistä kaikilla mahollisilla (itsekin käytetyillä) keinoilla käymään, niin lopputulos ei voi olla muutakuin kaaos - siinä osiossa aivoja joissa hillitseminen tapahtuu.

Viime lauantaina vedin itse suhteellisen suurikokoiset pultit, kun Toto päätti ettei mun oman exfuckbuddyni tarvitse laittaa mulle enää yhtäkään viestiä - ja siinä fuckoff-kännissä se oli jo peukalo enter-näppäimellä lähettämässä armeijatasoista komennusviestiä - kun sain puhelimen napattua persiini alle turvaan.
Tällä hetkellä tajuun ja ymmärrän ja tajuun taas, kun itse pyöritän venäläistä rulettia päässäni ja luonnostelen jo mielessäni en niinkään kaunista - viestiä tuon tällä hetkellä kärsivämmän osapuolen exälle.

En tietenkään lähetä sitä. Haloo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti