torstai 4. kesäkuuta 2015

He's guilty! That man - named Internet - stole my moral!

Musta on sairasta, miten ilkeitä ihmisistä on tullut, kun ne facebookissa kommentoi muiden asioita. Ihan niinkuin niitä vastassa ois vaan joukko robotteja kelle voi toivoa pahaa. Hyvä esimerkki on eilinen ilta ja ÄiTyLIt. Joukko naisia äityleistä, tekee hyväntahtoisen ryhmän jossa myyvät itse ottamiaan kuvia ja jakavat niistä saadut voitot avustuksena niille ryhmän jäsenille, ketkä ovat kuvan ostaneet. Ryhmä on ollut pystyssä vajaa 2kk, kunnes pahaa aavistamaton ylläpito laittaa äityleihin ryhmästä viestiä, jos vielä joku muukin haluaisi osallistua ryhmän toimintaan. Äitylit lynkkaavat ja jakavat screenshotteja niin, että lopputulos on tämä:
 "Toivottavasti nää tekijät saadaan vastuuseen ja vankilaan! Salee ne ketkä on avustusta saanut on niiden omia feikkiprofiileja! Nyt täst menee fobballe ja iltasanomiin! Nää vetää omaan taskuun sieltä monia tuhansia! Tää on joku lahko!"

Kysehän on siis siitä että tässä on pyörinyt muutamat hassut sataset, eikä tämä kyseinen ylläpito ole saanut tästä mitään muuta, kuin mahdollisuuden ostaa kuvia, jotta olisivat avustettavien joukossa, jos se heille tulisi. Ei kuitenkaan tullut. Paskamyrsky sen sijaan tuli.

Äitylit jakelivat ryhmän screenshotteja otsikolla "todella huolestuttavaa" keskenään, sekä myös yleisesti sos.mediaan uusien aloitusten kera. Nämä äiti-ihmiset eivät ymmärrä että vastassa todellakin on oikeita äitejä lapsineen, eikä mikään rikollisjengi. Äitylit ovat povanneet heille suurempaa tuomiota kuin mitä murhasta saisi.
Sosiaalinen media on ihan vitun nappi, sillä se sekoittaa ihmisten moraalin ja tunneälyn ja tekee äideistä, jotka mokaavat jollain tapaa täysin roskasakkia. Oli se sitten rehellinen kysymys vaikeassa perhetilanteessa, ajattelematon moka seurauksena innostuneisuudesta, tai lapsille kalapuikkojen antaminen, jotka on kaupasta ostettuja.

Suosittelen katsomaan peiliin, vai kuka uskoo, että nämä samat olisi tehty naapurin tädille kasvotusten? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti