maanantai 1. kesäkuuta 2015

NeoBux, helppoa rahaa?

Rahaa kuitenkin. Helppoa teille, ketkä istutte muutenkin koneen ääressä väh. 15 minuuttia päivässä. Tähän kun ei muuta tarvita.

Neobux toimii klikkaamalla mainoksia. Tavallisella käyttäjätilillä(niinkuin mulla) saa jokaisesta klikkauksesta 0,001 $ (eli helppoa, mutta vaatii ensin aikaa jos haluaa jotain tienata), kun taas golden-käyttäjätili (90$ vuodessa) tuo tilille 0,01 $ per klikkaus. Päivässä mainoksia voi klikata vähintään 29, eli vakio päivätienesti omista klikkauksista on 0,029 + AdPrizet (jokaisesta klikkaukesta saa 3 AP:tä, mistä voi voittaa lisää rahaa, tai pisteitä)

Tuolla päiväansiolla ei paljoa kiinnosta klikkailla, mutta tässä tuleekin se, miksi kannattaa jatkaa pidemmälle. Kun olet tienannut 0,6$, saat ostettua vuokrareferaaleja - eli vuokraklikkaajia. Ne on satunnaisia käyttäjiä, ketkä käyvät päivittäin klikkaamassa. Tuolla summalla saat vuokrattua 3 klikkaajaa 30:ksi päiväksi. Heidän klikkauksensa tuovat 0,005$ dollaria per klikkaus, sekä heillä on saman verran mainoksia kuin sinulla. Saat heiltä 4 klikkausta päivittäin, joten heitä kannattaa ostaa aina kun rahaa tulee. se on saman verran per vuokrareferaatti, kuin itse klikkaat päivittäin, eli nelinkertaistat omat klikkauksesi jokaisen 3:n uuden referaatin myötä.

Tokikaan ei ole varmaa, että vuokraklikkaajat klikkaavat ne kaikki mainokset, mutta jos näin käy, voi heidät kierrättää. Kone antaa automaattisesti aktiivisen klikkaajan klikkaajan historian perusteella. 

Klikkaus paketteja on monia, ja klikkaajien vuokra aikoja voi pidentää. Tietenkin, mitä enemmän vuokrattuja klikkaajia, sitä enemmän dollareita. Ja vaikka tämä on alkuun hidasta, niin eilen ostettuani ensimmäiset vuokraklikkaajat, voin sanoa, että meni klikkailu paljon jännemmäksi, eikä turhauttanut laisinkaan niin paljon kuin ensimmäiset 2 viikkoa. Kuitenkin, vaikka sinulla olisi viimein monta klikkaajaa, joudut itse käydä klikkaamassa vähintään 4 mainosta päivässä, jotta saat referaaleiltasi klikattujen mainosten rahat. 

Tämä 3 referaalia 30 päiväksi on siis aloituspaketti, mutta tästä suunta on vain lähemmäksi isompia dollareita -> enemmän referaaleja. Nimittäin omilla klikkauksilla ei tienaa, mutta niillä pääsee alkuun. referaalit on niitä, millä on mahdollisuus isoihin tuloihin. 

Neobuxista löytyy myös minitöitä, joista tienaa noin 1$, sekä 12% bonuksen. Niitä varten kannattaa ladata koneelle AdAlert jotta parhaat eivät menisi sivusuun. Eli pointti on, mitä pidempään jaksat klikkailla, sitä enemmän alat saamaan dollareita. Toki sen parin viikon jälkeen vasta, kun olet kerännyt 0,6$ ensimmäisiä referaalejasi varten (tämän voi myös ohittaa siirtämällä itse rahaa paypalille ja maksamalla referaalit suoraan). 

Suosittelen jatkamaan pitkäjänteisesti, sillä neobuxilla voi tienata jopa 100$ päivässä - toki kärsivällisyyttä siihen kaivataan, eikä se todellakaan tapahdu muutamassa kuukaudessa. Joten jos sinulla on kiire saada rahaa, mene töihin. 

Tarvitset Paypalin, tai vastaavan ja rekisteröityä voi tästä. Ja jos on kysymyksiä, niin neobuxin sivuilta löytyy FAQ, Tai sitten helpomman kautta, kirjoitat kommenttikenttään.

PS. MUISTAKAA ODOTTAA 5 SEKUNTTIA, ETTÄ MAINOKSEN ALLE TULEE TEKSTI "ILMOITUS REFEROITU" JOTTA SAAT SIITÄ SEN SUMMAN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti